O Klubu Zijin

ZijinBrestovačka Banja sa svojih 10 izvora termalne vode i autentičnim zgradama iz 19. veka i Zijin Klubom, modernim restoranom i smeštajem koja je, kako sam naziv označava, u vlasništvu Serbia Zijin Bor Copper, predstavlja idealno mesto za opuštanje. Zijin klub se nalazi na najlepšem području Brestovačke banje, na visini od 385 metara i samo 5 minuta vožnje od Bora. Ovaj hotelski restoran je u poslednje dve godine potpuno renoviran, tako da je trenutno jedan od najluksuznijih objekata ovog tipa u istočnoj Srbiji.
Zijin

Zijin Klub nudi 12 luksuznih i 18 standardnih soba (od kojih su tri apartmani), VIP restoran, 2 sale za sastanke kapaciteta 30 i 16 mesta (sa internetom, TV soba sa satelitskim i kućnim bioskopom, projektorom i ekranom). Zbog toga je RTB Klub idealan za seminare i profesionalne konferencije.
Svojim parkingom, restoranom koji je HACCP sertifikovan, kapaciteta 250 mesta i letnjom baštom sa 100 mesta, to je omiljeno mesto za sve vrste proslava. Klubska gastronomska ponuda je na najvišem nivou i uključuje sve od tradicionalne do internacionalne kuhinje.

Zijin

Klub RTB